Ayurvedische behandelingen, Cranio Sacraal therapie, Rigpa, triggerpoint therapie en Raja Yoga

Basisprincipes

 

Ayurveda betekent kennis van het leven. Het doel van Ayurveda is de gezondheid te bevorderen, het immuunsysteem te verbeteren en ziekte te genezen.

Volgens Ayurveda staat een duurzaam innerlijk evenwicht aan de basis voor het bereiken van deze doelen. Zo wordt door te streven naar gewerkt aan een volledig welzijn, natuurlijke schoonheid en een duurzame en goede gezondheid. Zelfkennis en zelfontdekking zijn belangrijk voor het bereiken van deze doelen.

 

De praktijk Ayurvedalife staat voor meer dan alleen een behandeling, er wordt ook aandacht gegeven aan de persoonlijke situatie waarbij vedische principes en inzichten vanuit de oude Bön traditie ( Tibet) worden gebruikt voor structurele positieve verandering. Bij Ayurvedalife wordt vanuit deze principes op een nuchtere manier de uitdaging aangegaan om meer begrip te vormen over de persoon achter de klant en over de oorzaak achter bepaalde (medische) problemen. Vervolgens wordt deze kennis ingezet voor herstel van de lichamelijke en geestelijke balans. Ook bij gezonde personen is het lichaam van deze balans goed voor ziektepreventie en voor een heerlijk stukje ontspanning.

 

De praktijkruimte

 

 

 

 

 

Blog Home