Ayurvedische behandelingen, Cranio Sacraal therapie, Lymfe drainage, triggerpoint therapie en Raja Yoga

Energetisch Management

 

 

Wat is energetisch management?

 

Energetisch management houdt in het managen van energieën. Alles bestaat uit energie en energie is overal.

Het nadeel van energie is dat je het niet kunt zien. Echter veel mensen en vooral kinderen kunnen het wel waarnemen, voelen. Je kunt er bang van worden, je voelt dat er iemand naar je staart, maar als je je omdraait, is er niemand te ‘zien’. Ook kan het je een fijn gevoel geven, in een bepaalde ruimte of omgeving, zoals in het bos of aan zee voel je je fijn en kun je jezelf opladen. Het kan je een fijn gevoel geven als het lijkt of een overleden dierbare af en toe nog bij je aanwezig is.

Kom je met problemen te zitten waar je naar eigen gevoel geen invloed meer op hebt, of in te geringe mate, en wil je hier verandering in aanbrengen  in positieve zin, dan kan je met energetisch werk het nodige daaraan doen.

Ook in woningen, scholen of bij bedrijven is energie belangrijk. In een ziekenhuis is veel “zieke”energie aanwezig.

Meestal voel je je daar niet prettig. Een basisschool rond de sinterklaas geeft altijd een hyper energie. De kinderen zijn gespannen en dat kun je aanvoelen. In een bedrijf waar het een en ander is misgegaan, kun je de stress soms nog voelen.


In de praktijk betekent dit dat ik  op basis van energie  mens(en), situatie(s) of handeling(en) begeleid.


Heb je het gevoel dat er in jouw omgeving negatieve energiën aanwezig zijn, die je het het leef- en werkplezier ontnemen, neem dan contact op om te kijken of het mogelijk is de energie weer in harmonie te brengen.

Het effect hiervan is dat mensen zich energieker voelen en helderder kunnen denken, bedrijven ervaren veelal een stijging in productiviteit en op scholen heerst er een meer ontspannen sfeer tussen de leerlingen onderling , en ook tussen de docenten.

 

 

 

 

 

 

Blog Home