Ayurvedische behandelingen, Cranio Sacraal therapie, Lymfe drainage, triggerpoint therapie en Raja Yoga

NIEUWS INZAKE COVID-19

LAATSTE NIEUWS INZAKE COVID-19

 

Geachte cliënt,

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Tijdens het maken van de afspraak stel ik enkele vragen (z.o.z.), waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts, of griepachtige verschijnselen vertonen.

U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.

Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Als laatste punt van aandacht wil ik u vragen zelf een handdoek / handdoeken mee te nemen voor de behandeling.

 

Met vriendelijke groet

Frans Bossenbroek

 

Blog Home