Ayurvedische behandelingen, Cranio Sacraal therapie, Lymfe drainage, triggerpoint therapie en Raja Yoga

Tenenlezen

 

Tenenlezen is bij Ayurvedalife ontstaan als een uit de hand gelopen hobby. Het blijkt dat tenen veel zeggen over karaktereigenschappen van een persoon. Hierbij geldt hetzelfde principe als bij handenlezen. Een sessie tenenlezen biedt op een leuke manier inzicht in zwakke en sterke persoonlijke eigenschappen. Zo kan zelfkennis worden opgebouwd.

Een sessie kan zowel persoonlijk als in een groep worden gehouden. Pas op want er komen wel persoonlijke eigenschappen aan het licht; de therapeut is eerlijk.

 

Voor een sessie moet ongeveer een uur worden uitgetrokken en kost €40,00 per persoon. Dit is inclusief intakegesprek, voetenwassen en tenenlezen.

 

 

TENEN LEZEN


Imre Somogyi (her)ontdekte de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en hij wist de relaties te leggen tussen het beeld dat tenen bieden en de karakters en de gedragingen van mensen.

 

 

Wat is Tenen lezen?


Tenen vertellen de waarheid. De stand en de vorm van de tenen laten zien hoe je karakter in elkaar zit. Tenen tonen hoe je met gevoel en met verstand omgaat. Door naar de tenen te kijken, kun je erachter komen hoe je met je emoties en energie omgaat. Welke sterke kanten er in je karakter zitten en waar minder optimale elementen aanwezig zijn (waar je aan kan werken).

 

Zo staat bijvoorbeeld een forse grote teen voor een sterk verbaal vermogen; iemand met afgeronde tenen is tactvol en vriendelijk, maar iemand met hoekige tenen communiceert recht voor de raap.

Wat kun je ermee?


“Tenen lezen” kan je helpen bij het opvoeden van je kinderen, een tenenlezer kan je aan de hand van de tenen van het kind vertellen hoe het karakter van je kind in elkaar zit en hoe het kind met gevoelens omgaat.

 

“Tenen lezen” kan je inzicht geven in je relatie; partners die elk een forse wensteen bezitten, beschikken over een wil die direkt uitgevoerd moet worden en zij kunnen dus onderlinge conflicten verwachten.

 

“Tenen lezen” kan een goed hulpmiddel zijn bij het doen van een beroepskeuze; kan je goed analyseren?,ben je gericht op controle?, etc. . Ben je benieuwd naar wat jouw tenen je te vertellen hebben, neem dan contact met mij op.

 


VRYGEZELLENPARTY ???


Informeer eens naar de mogelijkheden van een tenenlees sessie tijdens een vrijgezellenparty !!


Frans Bossenbroek,  telefoon: 06-233 64 645 of email :
cranio4u@gmail.com
 

 

 

 

Blog Home