Ayurvedische behandelingen, Cranio Sacraal therapie, Lymfe drainage, triggerpoint therapie en Raja Yoga

E.F.T.

E.F.T. ; Emotional Freedom Techniques


Klop stress, angst en trauma’s weg met EFT


Angsten zijn onze grootste demonen. Angsten zijn daadwerkelijk in staat ons ziek te maken. Hoe ernstig de ziekte ook is, angsten voor de ziekte maken ons alleen maar zieker. Door angsten, maar ook schrik, frustraties en boosheid met EFT weg te kloppen,  is de kans op heling vele malen groter.

 

Het loslaten van angst.

Onze maatschappij is gebaseerd op angst, angst voor ziekten, ongelukken, niet-geaccepteerd worden, pensioenen, verzekeringen, bewaking, alarmsystemen etcetera.

Onze grootste bron van angst is onze gezondheid. Wat zou er met onze gezondheid gebeuren wanneer we op ons lichamm kunnen vertrouwen en de angst voor ziekten los kunnen laten?

Met EFT heb je een effectief instrument in handen om je angsten, emoties etcetera aan te pakken.

EFT kan zeer goed gecombineerd worden met andere vormen van therapie /behandeling. Het leent zich goed om op jezelf toe te passen. Mensen die de EFT op zichzelf toepassen zullen sneller grote veranderingen ervaren ten aanzien van hun probleem dan mensen die EFT alleen ondergaan bij een behandelaar.

EFT is een krachtige methode, in ca. 90% van de gevallen kan het tot verlichting en zelfs genezing van klachten leiden. Met EFT is het mogelijk om de blokkades in het lichaamssysteem op te heffen die de gezondheid in de weg staan.

 

EFT helpt je om anders te kijken naar de situatie waarin je jezelf bevindt. Het ontdoet de ervaring van emoties, waardoor je met een helder blik kunt kijken naar de situatie waarin je terecht bent gekomen.

 

 

 

Blog Home